Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه انتخاب رشته دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد تا پایان روز چهارشنبه ۸ اردیبهشت ماه ادامه دارد، گفتد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته، بر اساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد با بیان اینکه داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند، افزود: داوطلبان باید با کد شناسه انتخاب رشته درج شده در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و کد ملی اقدام به ورود به سامانه کرده و پس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته / محل‌های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.

تلاش برای شفاف سازی ظرفیت‌های پذیرش دکتری

وی در پاسخ به این سوال که آیا ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده یا افزایش، گفت: ظرفیت پذیرش دانشجوی دوره دکتری در دانشگاه آزاد مثل سال گذشته است؛ البته در انتهای سال ۱۳۹۹ نامه‌ای مبتنی بر آمایش رشته‌ها از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری واصل شده و در آن ظرفیت‌ها را بر اساس ظرفیت‌های استانی مشخص کرده و تغییراتی را نسبت به سال قبل ایجاد کرده که در حال پیگیری موضوع و شفاف سازی ظرفیت‌ها از شورای گسترش وزارت علوم قبل از پردازش و اعلام نتایج هستیم.

۳ برابر ظرفیت به مصاحبه دکتری دعوت می‌شوند

طهماسب کاظمی ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در ۱۴۰۰ را در حال حاضر حدود ۱۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: با توجه به استانداردی که در همه آزمون‌ها وجود دارد، ما ۳ برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

موظف به اعلام نمره تراز و حدنصاب به سازمان سنجش نیستیم

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه کف و حدنصاب نمره مصاحبه چقدر است؟ گفت: با توجه به اینکه حد نصاب نمره در رشته گرایش‌های مختلف متفاوت است، یک عدد واحد را نمی‌توانیم به عنوان نمره تراز اعلام کنیم. اما با توجه به اینکه انتخاب رشته و ثبت نام در آزمون مصاحبه دکتری به صورت متمرکز در مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ‌التحصیلی انجام می‌شود نیازمند اخذ نمره تراز و حد نصاب از واحدها و اعلام به سازمان سنجش نیستیم و این کار توسط مرکز سنجش دانشگاه مبتنی بر ظرفیت‌ها انجام خواهد شد.

برگزاری مصاحبه دکتری ۱۴۰۰؛ اواخر خرداد یا تیر

رئیس مرکز سنجش و پذیرش امور فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام اینکه در شرایط موجود راه دیگری جز برگزاری مجازی آزمون مصاحبه نداریم، گفت: پیش بینی ما این است که در اواخر خرداد تا اوایل تیرماه داوطلبان به مصاحبه دعوت خواهند شد. مصاحبه به صورت متمرکز و هماهنگ برگزار خواهد شد. با توجه به برگزاری انتخابات و اینکه اساتید مشغول امتحانات پایان ترم هستند، سعی خواهیم کرد بهترین زمان را برای برگزاری مرحله دوم آزمون جامع دکتری انتخاب کنیم.

سامانه‌ای ویژه برای برگزاری آزمون مصاحبه دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی

وی در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه آزاد سامانه مشخصی برای برگزاری مصاحبه دکتری ۱۴۰۰ دارد؟ گفت: مثل سال گذشته سامانه ویژه آزمون مصاحبه دانشگاه را فعال خواهیم کرد. سال گذشته موفق ترین سامانه برگزاری مصاحبه را دانشگاه آزاد اسلامی داشت و داوطلبین رضایت داشتند.

طهماسب کاظمی افزود: سال گذشته حدود ۲۵ هزار مصاحبه ظرف ۲ هفته در این سامانه انجام شد و تعداد افرادی که اعتراض داشتند، بسیار محدود بود و بررسی‌های ما نشان داد مشکل عمده معترضین از اینترنت خودشان بود.

وی ادامه داد: امسال نیز مانند سال گذشته اتاق‌های مجازی مجزا برای هر گروه آزمایشی در نظر گرفته شده و با توجه به تاریخ اعلامی، گروه‌ها مستقرشده و مصاحبه‌ها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1094050 برچسب‌ها بهروز طهماسب کاظمی مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری مصاحبه رئیس مرکز سنجش طهماسب کاظمی آزمون مصاحبه مصاحبه دکتری انتخاب رشته سازمان سنجش سال گذشته ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری امروز به پایان می‌رسد